LIFE IS A GAME e Twinning Projesi Başladı

5-11 yaş grubu öğrencileri kapsayan Avrupa ortaklı eTwinning projesidir. Projemiz Türkiyeden 10, Azerbeycan'dan 2, Litvanya'dan 1, Tunus'tan 1 okulun katılımı ile yürütülmektedir. Kuruculuğunu Yasemin Kocatepe ve Gülzar Alakbarova'nın yaptığı projede Yakubiye İlkokulu 1/C sınıf öğretmeni Fadime ÖZDEMİR ortak olarak çalışmalara katılmaktadır.

Proje oyunlar yoluyla öğrenme ortamlarını geliştirmek, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla sınıf içi ve bahçe oyunları olarak planlanmıştır. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi ve ardından şehrimizde yaşanan sel felaketisonrasında öğrencilerimizde oluşabilecek yaraları sarmak açısından da oyunların terapi etkisi sağlayacağı düşünülmüş, proje çalışmalarına başlanmıştır. Proje boyunca 21. yy becerilerinden olan dijital becerilerin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılmaktadır.. Karma okul takımı çalışmalarıve ortak ürünler hazırlamak işbirliğine dayalı bir çalışma ortamı sağlamaktadır.