Yakubiye İlkokulu
Topdağı Mah. Harrankapı Caddesi 2638. Sokak No 337 Eyyübiye/Şanlıurfa

VİZYON

Elimizdeki imkanları en güzel şekilde kullanarak ve geliştirerek üstlendiğimiz eğitim-öğretim vazifesini kararlı bir şekilde yerine getirmek ve ülkemizin yükselmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Toplumuna ve insanlığa faydalı olmayı ilke edinmiş, mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirerek geleceğimizin inşasına katkıda bulunmaktır.

1997-1998 Voleybol il gurup 3.lüğü 2002 Yaz Kupası 1.liği
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Okulumuz ilkokul şubeleri normal öğretim yapmaktadır.Okul öncesi sınıflarımız 6 şube ile ikili öğretime devam etmektedir.

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

İlkokul ders saatleri :8.40-14.30 Okul Öncesi sabah grubu :8.00-12.00 öğlen grubu :12.30-16.30

Şanlurfa Eyyübiye Merkez ilçesi

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Şanlıurfa kalesi dağ eteğinde olup Balıklıgöl´e 800-900 metre yürüme mesafesindedir.